8 COMFORTABELE HOTELS IN SEMARANG MET BETAALBARE PRIJZEN

Wonderful Indonesia

Bron: Unsplash

 

Semarang is een van de gebieden in Indonesiƫ die heel wat toeristische attracties en heerlijke culinaire hoogstandjes biedt. Geen wonder dat Semarang een van de favoriete bestemmingen is voor toeristen die naar Midden-Java komen.

 

Bij een bezoek aan de stad Semarang is het erg jammer als u besluit niet te overnachten. Er zijn nogal wat aanbevelingen voor accommodatie in Semarang, waaronder een budget hotel. In een budgethotel worden bezoekers verwend met complete faciliteiten en betaalbare prijzen. Hier zijn de hotels aanbevelingen tegen betaalbare prijzen tijdens een verblijf in Semarang:

 

1. Ibis Budget Semarang Hotel

Ibis Budget Semarang Hotel kan de juiste keuze zijn voor diegenen onder u die op zoek zijn naar een budgethotel in Semarang. Dit hotel is een 2-sterrenhotel dat al behoorlijk populair is en in verschillende gebieden te vinden is. Het Ibis Budget Semarang Hotel ligt aan Jalan Captain Piere Tendean nummer 21, Sekayu, Central Semarang District, Semarang City.

 

Bezoekers worden verwend met nette, schone en vrij ruime hotelkamers. Ook wordt u in de watten gelegd met diverse faciliteiten en vriendelijke service. Om de nacht door te brengen in het Ibis Budget Semarang Hotel, hoeft u alleen een toeslag voor te bereiden vanaf IDR 183.000 per nacht. Redelijk betaalbaar toch?

 

2. Slim budget hotel

Een van de budgethotels van Semarang waar je uit kunt kiezen is Smart Budget Hotel. U kunt dit hotel bezoeken op Jalan Tj. Mas Raya Nummer 19, Panggung Lor, North Semarang District, Semarang City.

 

Voor degenen onder u die in het Smart Budget Hotel willen verblijven, biedt dit hotel zeer betaalbare prijzen vanaf IDR 155.000 per nacht. Hoewel het betaalbare prijzen biedt, krijgen bezoekers nog steeds complete faciliteiten en goede service.

 

3. Hotel Citradream Semarang

Hotel Citadream Semarang is een van de budgethotels van Semarang die al behoorlijk populair is bij lokale bewoners en toeristen. Dit hotel is gelegen op Jalan Imam Bonjol nummer 187, Pendrikan Kidul, Central Semarang District, Semarang City.

 

Om de nacht door te brengen in Hotel Citradream Semarang, moet u een toeslag voorbereiden vanaf IDR 180.000 per nacht. Dit hotel staat niet alleen bekend om zijn betaalbare prijzen, maar biedt ook behoorlijk complete faciliteiten voor zijn gasten.

 

4. Sterrenhotel Semarang

Onder de vele keuzes van goedkope hotels in Semarang, is Star Hotel Semarang een van de sterk aanbevolen hotels om uit te kiezen. Dit hotel is een 3-sterren hotel op Jalan MT Haryono No. 972, Lamper Kidul, South Semarang District, Semarang City.

 

Star Hotel Semarang biedt zeer betaalbare kamerprijzen, vanaf Rp. 258.000,- per nacht. Bezoekers worden verwend met diverse openbare voorzieningen, waaronder een zwembad. Dit hotel is geschikt voor diegenen die willen overnachten in luxe hotels tegen betaalbare prijzen.

 

5. Whiz Hotel Pemuda Semarang

Een van de budget hotels in Semarang die je niet mag missen is Whiz Hotel Pemuda Semarang. Dit hotel is al behoorlijk populair en is vaak een bestemming voor toeristen die naar Semarang komen om te verblijven. In dit 2-sterrenhotel worden bezoekers verwend met diverse interessante faciliteiten.

 

U kunt Whiz Hotel Pemuda Semarang bezoeken in Jalan Captain Piere Tendean No. 9, Sekayu, Central Semarang District, Semarang City. U hoeft geen dure nacht in dit hotel door te brengen, want de aangeboden prijzen beginnen vanaf IDR 211.000 per nacht.

 

6. Favehotel Diponegoro Semarang

Favehotel is een van de hotels die in verschillende gebieden behoorlijk populair is, waaronder in Semarang. Favehotel Diponegoro Semarang is een van de goedkope hotelkeuzes van Semarang die jammer is om te missen. Dit hotel is een driesterrenhotel dat een scala aan interessante faciliteiten biedt voor bezoekers.

 

U kunt Favehotel Diponegoro Semarang bezoeken op Jalan Diponegoro Number 22, Semarang City. Ruime, nette en schone kamers verwelkomen bezoekers tijdens hun verblijf in dit hotel. Favehotel Diponegoro Semarang is tevens voorzien van diverse openbare voorzieningen waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

7. Allstay Hotel Semarang

Allstay Hotel Semarang is een budgethotel in Semarang dat behoorlijk populair is en vaak wordt gekozen door toeristen. Dit 3-sterren hotel biedt diverse faciliteiten die bezoekers in de watten leggen. U kunt Allstay Hotel Semarang bezoeken in Jalan Veteran no 51-53, Lempongsari, Gajahmungkur District, Semarang City.

 

Naast complete faciliteiten mag ook een goede en vriendelijke service jammer zijn van dit hotel. Allstay Hotel Semarang biedt kamerprijzen vanaf IDR 242.000 per nacht. Bezoekers kunnen ook een verscheidenheid aan heerlijke ontbijtmenu’s proberen die worden aangeboden door Allstay Hotel Semarang.

8. Hotel Siliwangi Semarang

Hotel Siliwangi Semarang is een van de budgethotels van Semarang die behoorlijk populair is en vaak door toeristen wordt gekozen om te overnachten. Dit hotel bevindt zich op Jalan Mgr Sugiyopranoto No. 61, Pendrikan Kidul, Central Semarang District, Semarang City.

 

Overnachten in Hotel Siliwangi Semarang kan al vanaf IDR 191.000 per nacht. Hotel Siliwangi Semarang is een 3-sterrenhotel dat een scala aan complete faciliteiten biedt, evenals een goede en vriendelijke service. Wanneer u Semarang bezoekt, is dit hotel een aanbeveling voor de juiste verblijfplaats om uit te kiezen.

Wonderful Indonesia

Dat zijn dus 8 budgethotels in Semarang die behoorlijk populair zijn. Welk hotel zou je willen bezoeken? Zorg ervoor dat je een hotel kiest dat dicht bij de bestemming ligt die je wilt bezoeken. Weet je nog niet waar je heen moet, check dan eerst de aanbevelingen op de website van Wonderful Indonesia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *